تحولات منطقه

نمایش کودک «آرزوی بزرگ» همزمان با روز ملی خلیج فارس، از ۱۶ اردیبهشت در تالار هنر با بلیت رایگان و تخفیف ویژه برای مخاطبان اجرا می‌شود.

«آرزوی بزرگ» به‌مناسبت روز ملی خلیج فارس رایگان روی صحنه می‌رود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نمایش «آرزوی بزرگ» به مناسبت روز ملی خلیج فارس از ۱۶ اردیبهشت اجرای خود را در تالار هنر از سر می‌گیرد و بخشی از بلیت‌های آن به‌صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

مرتضی اسدی‌مرام، مدیر خانه نمایش سوره امید، با اعلام این خبر گفت: این اثر نخستین اجرای تئاتر کودک در تالار هنر پس از آسیب‌های واردشده به این مجموعه در جریان «جنگ رمضان» است و آغاز دوباره آن، نشانه‌ای از تداوم حیات تئاتر کودک به شمار می‌رود.

نمایش «آرزوی بزرگ» به کارگردانی میثم یوسفی و نویسندگی مهدی سیم‌ریز و یاسمن واحدی، از تولیدات خانه نمایش امید (حوزه هنری کودک و نوجوان) است که اجرای آن از اسفند سال گذشته به‌دلیل شرایط جنگی و خسارت به تالار هنر متوقف شده بود و اکنون پس از بازسازی، دوباره روی صحنه می‌رود.

اسدی‌مرام با تأکید بر اهمیت احیای اجراهای کودک در این سالن افزود: بازگشت این نمایش نشان می‌دهد که با وجود آسیب‌ها، فعالیت هنری متوقف نمی‌شود و تئاتر کودک همچنان مسیر خود را ادامه می‌دهد.

به گفته او، همزمان با روز ملی خلیج فارس، نیمی از ظرفیت سالن به‌صورت رایگان و نیم دیگر با تخفیف ویژه عرضه می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سایت تیوال یا راه‌های اعلام‌شده، بلیت تهیه کنند.

این نمایش با محوریت خلیج فارس، به روایت تاریخ استعمار و مقاومت مردم جنوب ایران، به‌ویژه رشادت‌های دلیرمردان تنگستانی می‌پردازد و تلاش دارد مفاهیمی چون وطن‌دوستی و آشنایی با تاریخ را به مخاطبان کودک و نوجوان منتقل کند.

«آرزوی بزرگ» از ۱۶ اردیبهشت، هر روز به‌جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در تالار هنر میزبان کودکان، خانواده‌ها و علاقه‌مندان تئاتر خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha